تخت روانچی‏: عمان یک همسایه قابل اعتماد و یک شریک اساسی است کمیسرعالی حقوق بشر سازمان ملل: حملات آمریکا در کارائیب غیرقانونی است آمریکا به دنبال حملات هوایی به داخل خاک ونزوئلا طرح ترامپ برای ساخت یک سالن رقص جدید در کاخ سفید یورش صهیونیست‌ها به کرانه باختری/ شهادت یک جوان فلسطینی در رام‌الله هشدار سازمان ملل درباره خطر گسترش جنگ در سودان/ هیچ منطقه‌ای امن نیست فرد شماره ۲ تحریک طالبان پاکستان کشته شد واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای دیدار مقام ارشد انصارلله با تخت روانچی پاسخ جنبش انصارالله به تهدید اسرائیل کاتس: «اجازه نمی‌دهیم جنایتکار ما را تهدید کند» رایزنی تخت روانچی با وزیر خارجه عمان واکنش تهدیدآمیز مسکو به احیای آزمایش‌های اتمی آمریکا شی: درباره مسائل تجاری با آمریکا به اتفاق‌نظر رسیدیم مدودف: «پوزیدون» یک سلاح آخرالزمانی است طرح خاموش آنکارا برای تسلط بر آسیای میانه

طرح جدید دستگاه‌های اطلاعاتی آمریکا و انگلیس علیه روسیه

یک مقام روس از نقشه دستگاه‌های جاسوسی آمریکا و انگلیس و پخش اطلاعات نادرست از سوی آن‌ها علیه مقام‌های ارشد این کشور و وزارت دفاع روسیه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۴ - ۲۲ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 13
کد خبر: ۱۶۲۲۳

به گزارش راهبرد معاصر ، یک رسانه روس از طرح دستگاه‌های جاسوسی آمریکا و انگلیس علیه نزدیکان «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه و به جهت توجیه در زمینه اعلام دور جدید تحریم‌ها علیه این کشور خبر داد.

خبرگزاری «اسپوتنیک» شنبه بعد از ظهر به وقت تهران به نقل از یک منبع دیپلماتیک نظامی نوشت که دستگاه‌های اطلاعاتی انگلیس و آمریکا در حال ارائه اطلاعات نادرست درباره مقام‌های نزدیک به پوتین و وزارت دفاع روسیه هستند.

 

این مقام مطلع روس گفته است که اقدام جدید دستگاه‌های جاسوسی آمریکا و انگلیس با هدف توجیه اعمال دور تازه تحریم‌ها علیه روسیه است.

این در حالی است که خبرگزاری «رویترز» چندی قبل به نقل از منابع مطلع گزارش دادکه اتحادیه اروپا قصد دارد به‌خاطر مناقشه شبه جزیره «کریمه» تحریم‌های روسیه را تا 6 ماه دیگر تمدید کند.

خبرگزاری «رویترز» چندی قبل به نقل از یک مقام ارشد اتحادیه اروپا نوشت که سران اروپا احتمالا تحریم‌ها علیه روسیه را برای یک دوره ۶ ماهه دیگر تمدید خواهند کرد.

 

به گزارش اسپوتنیک، این مقام مطلع روس اظهار داشت: «اینک مرحله فعالی از ساز و کار ضد روسیه توسط دستگاه‌های اطلاعاتی غربی با هدف بی اعتبار کردن نزدیکان رئیس جمهور روسیه و همچنین رهبری وزارت دفاع سازمان‌دهی شده است. این اقدامات آشکار و تحریک آمیز از سوی کارشناسان سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا و انگلیس صورت می‌گیرد که درباره رهبری روسیه اخبار جعلی منتشر می‌کنند.»

 

به گفته این مقام مطلع، اطلاعات نادرست در رسانه‌های تحت کنترل موسساتی که توسط سرمایه گذاران با نفوذی چون «جورج سوروس» و «ویلیام بروادر» تاسیس شده‌اند، منتشر می‌شود. در این ساز و کار افترا زنی، رسانه‌های خبری از قبیل «رادیو آزادی» و «کارنت تایم» که آمریکایی‌ها حامی مالی آن‌ها هستند نیز مشارکت دارند.

مقام مطلع روس اقدام دستگاه‌های اطلاعاتی آمریکا و انگلیس علیه مقامات این کشور را دخالت آشکار در امور داخلی روسیه توصیف کرد.

منبع : فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار